Hotel Wels 4★, Baltenii de Sus, Delta Dunarii

Hotel Wels 4★, Baltenii de Sus, Delta Dunarii  

Baltenii De Sus, Romania
Str. Principala, Bestepe
Baltenii de Sus, Romania vezi pe harta
de la
EUR4720EUR
2 adulti
Clasificat la 4★, hotelul Wels este situat in pitorescul sat Baltenii de Sus, pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe. Accesul se face direct cu automobilul. Hotelul Wels este locul dedicat relaxarii, pentru petrecerea concediului in natura, serbarea evenimentelor festive, dar si desfasurarea activitatilor de business-travel.

Perioada de functionare: aprilie – octombrie

Clasificat la 4★, hotel Wels este situat in pitorescul sat Baltenii de Sus, pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe. Accesul se face direct cu automobilul, pe soseaua asfaltata pana in fata hotelului (fara a traversa Dunarea) de pe drumul national Tulcea – Mahmudia.
A fost construit in anul 2006, iar anual se fac imbunatatiri.

Are o capacitate de 34 locuri de cazare in 13 camere duble twin, 2 camere duble matrimoniale si 1 doubling (2 camere duble twin cu hol comun, cu bai separate).

Ofera piscina exterioara pentru adulti si copii, gradina cu loc de joaca pentru copii, servicii de masaj, mini-plaja, leagan, foisor, teren de volei in aer liber, parcare pazita, loc de pescuit la Dunare si barci cu motor pentru excursii in Delta.

Holuri largi si primitoare, sala multifunctionala /agrement cu masa de biliard, tenis de masa, care poate fi folosita si pentru conferinte (34 locuri), spalatorie si calcatorie proprie, terasa exterioara cu privire idilica asupra Dunarii, restaurant cu bar, semineu si pianina. Puteti servi mancaruri din gastronomia traditionala regionala.

Hotelul Wels este locul dedicat relaxarii, pentru petrecerea concediului in natura, serbarea evenimentelor festive, dar si desfasurarea activitatilor de business-travel.

Hotelul completeaza panorama locului, unde linistea, aerul curat, nepoluat al Deltei si frumusetea naturii compun adevaratul ambient deltaic.

  • Distanta pana la Dunare: 50-60 metri;
  • Distanta pana la locurile de pescuit: 5-10 min pana la canalul Litcov sau bratul Dunarii in fata hotelului.

Inainte de a ajunge la Baltenii de Sus, va recomandam o vizita la cetatea Enisala (se numara printre monumentele de arhitectura militara de pe teritoriul Romaniei), cetatea Histra, fortificatia romana de la Babadag si Centru Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii (cel mai mare acvariu din Romania). Prezinta o colectie formata din 24 specii de pesti indigeni intalniti in Delta Dunarii si Marea Neagra, 23 specii de pesti de recif, opt specii de nevertebrate marine si 6 specii de corali aduse din Indonezia. 

Pe drumul catre Tulcea puteti vizita manastirile din nordul Dobrogei, precum manastirea Celic Dere, manastirea Saon si manastirea Cocos.

De asemenea, va recomandam o vizita la crama Alcovin- Vinuri de Macin, unde puteti beneficia de o degustare de vinuri.

vezi mai multe

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
cauta
26
cauta
27
cauta
28
cauta
29
cauta
30
cauta
31
cauta
×

Ai nevoie de ajutor?

Ne poti suna la 0372 458 999
sau
ne poti trimite un email la contact@viziteazadelta.ro