Pensiunea 4 Salcii, Baltenii de Sus, Delta Dunarii

Pensiunea 4 Salcii, Baltenii de Sus, Delta Dunarii
Pensiune
 

Baltenii De Sus, Romania
Str. Lebedei, nr. 12
Baltenii de Sus, Romania vezi pe harta
Tripadvisor Score:4.5
Pensiunea 4 Salcii este situata in Baltenii de Sus, la 20 km de Tulcea. Cu o priveliste idilica asupra Dunarii, lacului "Fara Nume" și a Dealurilor Tulcei. Momentele de relaxare cu familia sau prietenii vor fi umplute cu sentimentul salbatic al imprejurimilor. Dispune de 8 camere duble, o camera tripla si 3 camere cu pat matrimonial si canapea extensibila. Puteti practica diverse activitati in zona, printre care ciclism, pescuit, excursii cu barca.

Pensiunea 4 Salcii este situata in Baltenii de Sus, la 20 km de Tulcea. Este integrata perfect in natura, inconjurata de mult spatiu verde, cu o priveliste idilica asupra Dunarii, lacului "Fara Nume" și a Dealurilor Tulcei. 

Dispune de 8 camere duble, o camera tripla si 3 camere duble cu pat matrimonial si canapea extensibila. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, produse cosmetice, TV, internet wireless gratuit si aer conditionat. Unele camere au terasa sau balcon. La etajul superior, este amenajata o terasa pentru a admira Dunarea si natura. Este un loc perfect unde va puteti relaxa.

Pensiunea 4 Salcii asigura un nivel ridicat de confort, intimitate, liniste si ambianta placuta. Dispune de parcare privata, gradina amenajata, un loc special ales pentru foc de tabara, zona de gratar, zona de relaxare si spatiu pentru activitati sportive, precum volei, badminton, fotbal si tir cu arcul.

Va pune la dispozitie sala de conferinte, receptie, sala de mese si bucatarie comuna complet utilata, unde va puteti pregati mesele. 

Puteti practica diverse activitati in zona, printre care ciclism, pescuit, plimbari cu barca. Dealurile Tulcei care inconjoara lacul " Fara Nume", ofera un traseu interesant pentru biciclistii si pasionatii de natura. 

Pensiunea 4 Salcii organizeaza excursii in Delta Dunarii.

Inainte de a ajunge la Baltenii de Sus, va recomandam o vizita la cetatea Enisala (se numara printre monumentele de arhitectura militara de pe teritoriul Romaniei), cetatea Halmyris, si Centru Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii (cel mai mare acvariu din Romania). Prezinta o colectie formata din 24 specii de pesti indigeni intalniti in Delta Dunarii si Marea Neagra, 23 specii de pesti de recif, opt specii de nevertebrate marine si 6 specii de corali aduse din Indonezia. 

Pe drumul catre Tulcea puteti vizita manastirile din nordul Dobrogei, precum manastirea Celic Dere, manastirea Saon si manastirea Cocos.

De asemenea, va recomandam o vizita la crama Alcovin- Vinuri de Macin, unde puteti beneficia de o degustare de vinuri.

vezi mai multe

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE