Danube Delta Resort 4★, Crisan, Delta Dunarii

Danube Delta Resort 4★, Crisan, Delta Dunarii  

Crisan, Romania
Strada Principala, 101, Crișan 827060, Romania
Crisan, Romania vezi pe harta
de la
EUR5440EUR
2 adulti
Este singura locatie turistica din Delta Dunarii premiata la Gala FashionTV Tourism Awards! Situat in inima Deltei Dunarii, vis-a-vis de pitorescul sat pescaresc Crisan, intr-o zona cu un peisaj deosebit, pe malul stang al bratului Sulina. Locatie pretabila pentru activitati de teambuilding si servicii VIP.

Perioada de functionare: 09 aprilie – 01 noiembrie

Situat in inima Deltei Dunarii, pe malul stang al bratului Sulina. 

Pozitia deosebita in care este amplasat (centrul Deltei – ofera posibilitatea ca, in maxim o ora, sa ajungeti in orice loc din Delta Dunarii) il recomanda atat pentru pescari, fotografi sau vanatori, cat si pentru cei dornici de aventura si relaxare, pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetile Deltei Dunarii.

Accesul la proprietate se face exclusiv cu barca, contra cost. Daca sositi cu masina, o puteti parca in Tulcea, contra cost intr-o parcare pazita. 

Danube Delta Resort este clasificat la categoria 4, cu o capacitate de cazare de 120 locuri, dispuse in camere duble standard, bungalow-uri deluxe si apartamente.

Complexul, asezat pe o suprafata de 10.000 mp, inconjurat de ape, ofera:

 • Piscina incalzita (min 32 de grade Celsius, atat ziua, cat si noaptea), de dimensiuni generoase (150 mc apa), cu adancimea de la 1,4 m la 2 m, dotata cu: instalatii de masaj subacvatic, cascada pentru hidromasaj si instalatie de cromoterapie, sezlonguri, umbrele, prosoape pentru plaja, baldachine, tun cu spuma, masina de fum, lasere si lumini pentru petreceri;
 • Zilnic sunt organizate petreceri tematice precum: traditionala "claca pescareasca" cu muzicanti locali, foc de tabara si peste pe saslac sau petreceri cu spuma la piscina;
 • Restaurantul cu o capacitate de 200 de locuri, ofera atat preparate traditionale deltaice sau romanesti cat si din bucataria internationala;
 • Servicii de masaj;
 • Agrement si facilitati de petrecere a timpului liber: plimbari cu SUP-uri, caiace, dartz sau pescuit.

Zilnic sunt organizate excursii pe lacuri si canale pentru a admira pasarile, flora si fauna Deltei, pentru a vizita padurea Letea sau grindurile de la Caraorman, Sulina – vechiul Porto Franco, orasul aventurierilor si al piratilor, dar si gurile de varsare ale Dunarii in Marea Neagra.

Va puteti inchiria o ambarcatiune cu conducator doar pentru dumneavoastra, pentru a vizita locuri virgine din Delta, sa faceti o excursie romantica in doi la apus sau sa aveti partida de pescuit a vietii.

 • Distanta fata de Dunare (bratul Sulina) – 5 metri;
 • Distanta fata de locurile de pescuit (canalul din spatele complexului) – 0 m.

Pe drumul de acces spre locatie, va recomandam sa vizitati Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii (cel mai mare acvariu din Romania), unde puteti admira aproximativ 50 de specii de pesti ce traiesc in 27 de bazine. Acesta este situat in apropierea falezei din Tulcea si, alaturi de alte doua muzee, moscheea musulmana si alte cladiri de patrimoniu aflate in vecinatatea sa, formeaza centrul cultural al orasului.

Pe drumul catre Tulcea puteti vizita manastirile din nordul Dobrogei, precum manastirea Celic Dere, manastirea Saon si manastirea Cocos.

De asemenea, va recomandam o vizita la crama Alcovin- Vinuri de Macin, unde puteti beneficia de o degustare de vinuri.

De ce Danube Delta Resort?

 • activitati de teambuilding
 • servicii VIP
 • excursii cu barca pe lacurile si canalele Dunarii
 • inchirieri ambarcatiuni pentru excursii romantice
 • petreceri tematice

Turistii au apreciat aceasta locatie pentru:

 • pozitionarea excelenta
 • preparatele deosebite
 • petrecerile cu spuma de la piscina

 

vezi mai multe

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
cauta
26
cauta
27
cauta
28
cauta
29
cauta
30
cauta
31
cauta
×

Ai nevoie de ajutor?

Ne poti suna la 0372 458 999
sau
ne poti trimite un email la contact@viziteazadelta.ro