Vila Irina 3✿, Crisan, Delta Dunarii

Vila Irina 3✿, Crisan, Delta Dunarii  

Crisan, Romania
Str. Principala, nr. 101
Crisan, Romania
de la
EUR3800EUR
2 adulti
Vila Irina este situata in inima Deltei Dunarii, vis-a-vis de pitorescul sat pescaresc Crisan, intr-o zona cu un peisaj deosebit, pe malul stang al bratului Sulina. Accesul la proprietate se face exclusiv cu barca, contra cost. Locatia este recomanda atat pentru pescari, fotografi sau vanatori, cat si pentru cei dornici de aventura si relaxare, pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetile Deltei Dunarii.

Perioada de functionare: 09 aprilie - 01 noiembrie

Clasificata la categoria 3✿, vila Irina este situata in inima Deltei Dunarii, pe malul stang al bratului Sulina. Pozitia deosebita in care este amplasat (centrul Deltei – ofera posibilitatea ca, in maxim o ora, sa ajungeti in orice loc din Delta Dunarii), il recomanda atat pentru pescari, fotografi sau vanatori, cat si pentru cei dornici de aventura si relaxare, pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetile Deltei Dunarii.

Accesul la proprietate se face exclusiv cu barca, contra cost si dureaza aproximativ o ora. Daca sositi cu masina, o puteti parca in Tulcea, contra cost intr-o parcare privata.

Vila este situata la 50 m de bungalow-urite Danube Delta Resort, cu intrare separata, debarcader si curte proprie. 

Dispune de 4 camere standard cu doua paturi plus pat matrimonial la mansarda, baie proprie, TV - satelit, prosoape, produse cosmetice si aer conditionat. Acces gratuit la spatiul de gratare si bucatarie.

Vila Irina beneficiaza de facilitatile Danube Delta Resort:

 • Piscina incalzita (min 32 de grade Celsius, atat ziua, cat si noaptea), de dimensiuni generoase (150 mc apa), cu adancimea de la 1,4 m la 2 m, dotata cu: instalatii de masaj subacvatic, cascada pentru hidromasaj si instalatie de cromoterapie, sezlonguri, umbrele, prosoape pentru plaja, baldachine, tun cu spuma, masina de fum, lasere si lumini pentru petreceri;
 • Servicii de masaj;
 • Restaurantul are o capacitate de 200 locuri (cu zona exterioara), amenajat in stil exotic, dar cu influente deltaice, deasupra apei, va ofera atat preparate traditionale deltaice sau romanesti cat si din bucataria internationala (ofera si posibilitatea servirii mesei in regim a la carte);
 • Barterasa, spatiu amenajat pentru foc de tabara, barbeque;
 • Activitati de team building cu punerea la dispozitie, atat a unor traineri specializati, cat si a unor serii de activitati specifice care sa corespunda nevoilor dumneavoastra.

Zilnic sunt organizate excursii pe lacuri si canale, pentru a admira pasarile, flora si fauna Deltei, pentru a vizita padurea Letea sau grindurile de la Caraorman, Sulina – vechiul Porto Franco, orasul aventurierilor si al piratilor, dar si gurile de varsare ale Dunarii in Marea Neagra.
Va puteti inchiria o ambarcatiune cu conducator doar pentru dumneavoastra pentru a vizita locuri virgine din Delta, sa faceti o excursie romantica in doi la apus, sau sa aveti partida de pescuit a vietii.

 • Distanta fata de Dunare (bratul Sulina) – 5 metri;
 • Distanta fata de locurile de pescuit (canalul din spatele complexului) – 0 m.

Pe drumul de acces spre locatie, va recomandam sa vizitati Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii (cel mai mare acvariu din Romania), unde puteti admira aproximativ 50 de specii de pesti ce traiesc in 27 de bazine. Acesta este situat in apropierea falezei din Tulcea si, alaturi de alte doua muzee, moscheea musulmana si alte cladiri de patrimoniu aflate in vecinatatea sa, formeaza centrul cultural al orasului.

Nici drumul de acces catre Tulcea nu este unul lipsit de atractii. Puteti vizita manastirile din nordul Dobrogei, precum manastirea Celic Dere, manastirea Saon si manastirea Cocos.

Daca veniti dinspre Galati, Braila va recomandam o vizita la crama Alcovin- Vinuri de Macin, unde puteti beneficia de o degustare de vinuri.

De ce Vila Irina?

 • organizeaza excursii pe lacurile si canalele Dunarii
 • inchirieri ambarcatiuni
 • restaurantul ofera preparate traditionale deltaice sau romanesti cat si din bucataria internationala

Turistii au apreciat aceasta locatie pentru:

 • pozitionarea excelenta
 • preparatele foarte bune

vezi mai multe

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
cauta
26
cauta
27
cauta
28
cauta
29
cauta
30
cauta
31
cauta
×

Ai nevoie de ajutor?

Ne poti suna la 0372 458 999
sau
ne poti trimite un email la contact@viziteazadelta.ro