Casa Teo 4★, Mahmudia, Delta Dunarii

Casa Teo 4★, Mahmudia, Delta Dunarii  

Delta Dunarii - Toate Hotelurile, Romania
Str Portului, Mahmudia, Romania
Mahmudia, Tulcea vezi pe harta
Tripadvisor Score:4.0
Casa Teo este situată pe malul drept al brațului Sf. Gheorghe al Dunării, la 29 km de Tulcea. Aceasta oferă camere cu aer condiţionat, TV prin satelit şi minibar. Restaurantul spaţios este prevăzut cu ferestre mari cu vedere la Delta Dunării. Oaspeții pot savura mâncăruri tradiționale românești, precum și specialități de pește.

Pensiunea Casa Teo este situata pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, in Mahmudia, bucurandu-te de caldura si blandetea soarelui.

Clasificat la categoria 4 stele, este evidentiat de calitatea serviciilor de cazare si a serviciilor extra.

Cu arhitectura sa deosebita si un rafinament de exceptie, recunoscut ca unul dintre cele mai cochete edificii turistice din Mahmudia, Casa Teo, ofera clientilor sai posibilitati diverse de cazare in 15 camere dispuse in camere duble in regim single, camere duble si apartamente.

Pentru servirea mesei, restaurantul Casa Teo cu capacitate de 50 de locuri, le face oaspetilor sai propunerea de a descoperi preparatele pescaresti cat si preparate traditionale Romanesti. 

Casa Teo are in dotare si o sala de conferinte cu o capacitate de 32 de locuri.

Casa Teo Mahmudia are o flota de 6 ambarcatiuni de agrement compusa dintr-un vaporas cu capacitate de 12 persoane, Barca Glastron 7 persoane, Barca Mano Marine 6 persoane, Barca Laguna / Romcraft 520 4 persoane, toate conduse de personal calificat ce asteapta sa va prezinte peisajul de basm din Delta Dunarii.

 Unitatea functioneaza pe tot parcursul anului.

De ce Casa Teo?

 • camere mobilate confortabil
 • restaurantul ofera preparate cu specific pescaresc si romanesc
 • sala de conferinte
 • excursii si pescuit

Turistii au apreciat aceasta locatie pentru:

 • manacarea excelenta
 • personalul foarte amabil
 • servicii de cazare excelente
 • priveliste minunata catre Dunare

 • Tariful camerelor include micul dejun pentru 2 persoane. In cazul in care se vor caza mai mult de 2 persoane intr-o camera, se va adauga micul dejun in functie de ocupanta si de categoria de varsta.

 • La tariful camerei se adauga 60 LEI/NOAPTE pentru fiecare persoana cazata in plus ( in pat suplimentar sau in canapea extensibila in suite) incepand de la varsta de 7 ani si micul dejun in functie de categoria de varsta.


Conditii de garantare a rezervarii

 • Plata serviciilor contractate pentru turism individual, se va face cu achitarea unui avans de 100% din contravaloarea serviciilor.

 • Pentru grupuri se va achita un avans de 30% din contravaloarea serviciilor pentru confirmarea comenzii50% să fie achitată cu minim 5 zile inainte de sosirea turistilor, iar diferenta de 20% plus extra serviciile comadate sa fie achitate pe baza decontului final în termen de 5 zile de la primirea facturii fiscale finale.

vezi mai multe

Hotel facilities

Aer conditionat
Baie cu dus
Bar
Biliard
Calcatorie
Camere cu vedere la gradina
Darts
Excursii
Fax
Flat TV
Gradina
Hotel pentru familii cu copii
Incalzire centrala
Inchiriere barci
Informatii turistice
Internet in camera
Loc de joaca pentru copii
Masaj
Miniclub
Mobilier nou
Parcare
Pardoseala cu parchet
Pescuit
Ponton
Receptie 24 h
Restaurant
Restaurant a la carte pescaresc
Room Service
Rummy
Sala de conferinte
Schimb valutar
Servicii de transfer
Serviciu de paza
Table
Tamplarie PVC
Terasa
TV prin cablu
Wi-Fi

vezi mai mult

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE