Hotel Wels  

Delta Dunarii - Toate Hotelurile, Romania
Str. Principala, Bestepe
Baltenii de Sus, Tulcea vezi pe harta
Hotel Wels 4★, este situat in pitorescul sat Baltenii de Sus, pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe. Accesul se face direct cu automobilul, pe soseaua asfaltata pana in fata hotelului (fara a traversa Dunarea) de pe drumul national Tulcea – Mahmudia. Are o capacitate de 34 locuri de cazare intr-un total de 17 camere din care: 11 camere duble twin cu balcon; 2 camere duble twin fara balcon; 2 camere duble matrimoniale cu terasa; 1 doubling - 2 camere duble twin cu hol comun, bai separate, cu balcon. Dispune de piscina exterioara pentru adulti si copii, gradina cu loc de joaca pentru copii, servicii de masaj, mini-plaja, leagan, foisor, teren de volei in aer liber, parcare pazita, loc de pescuit la Dunare si barci cu motor pentru excursii in Delta. Animalele de companie nu sunt acceptate. Parcarea este supravegheata. Rezervari online sau la telefon : 0374.824.901 Acceptam plata cu tichete de vacanta.

Rezervari online sau la telefon : 0374.824.901
Acceptam plata cu tichete de vacanta.

Hotel Wels 4, este situat in pitorescul sat Baltenii de Sus, pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe. Accesul se face direct cu automobilul, pe soseaua asfaltata pana in fata hotelului (fara a traversa Dunarea) de pe drumul national Tulcea – Mahmudia.
A fost construit in anul 2006, iar anual se fac imbunatatiri.

Are o capacitate de 34 locuri de cazare intr-un total de 17 camere din care: 11 camere duble twin cu balcon; 2 camere duble twin fara balcon; 2 camere duble matrimoniale cu terasa; 1 doubling - 2 camere duble twin cu hol comun, bai separate, cu balcon.

Facilitati: roomservice, acces la internet, biliard, tenis de masa, table, remy, carti, trezirea la ora solicitata, apeluri telefonice intre camere, acces la piscina exterioara pentru adulti si copii, sezlonguri, teren de volei in aer liber, badminton, baschet, leagan si foisor rustic la Dunare, miniplaja la Dunare in functie de nivelul apei, gradina cu loc de joaca pentru copii in spatiu verde, pescuit la malul Dunarii, parcare pazita, acostarea ambarcatiunilor la ponton, parcare pazita.

Holuri largi si primitoare, sala multifunctionala /agrement cu masa de biliard, tenis de masa, care poate fi folosita si pentru conferinte (34 locuri), spalatorie si calcatorie proprie, terasa exterioara cu privire idilica asupra Dunarii, restaurant cu bar, semineu si pianina. Puteti servi mancaruri din gastronomia traditionala regionala.

Restaurant: In restaurantul hotelului se servesc specialitati locale, preparate din produse naturale. Puteti servi masa si pe terasa care cu vederea la Delta. Restaurantul are un şemineu plăcut şi un bar cu muzică la pian. Micul dejun se va servi in functie de numarul de persoane cazate in hotel, sub forma de bufet suedez ori individual in baza propunerilor de meniuri pentru mic dejun. Nu este permis accesul cu alimente si bauturi din afara hotelului.

Hotelul Wels este locul dedicat relaxarii, pentru petrecerea concediului in natura, serbarea evenimentelor festive, dar si desfasurarea activitatilor de business-travel.

Hotelul completeaza panorama locului, unde linistea, aerul curat, nepoluat al Deltei si frumusetea naturii compun adevaratul ambient deltaic.

  • Distanta pana la Dunare: 50-60 metri;
  • Distanta pana la locurile de pescuit: 5-10 min pana la canalul Litcov sau bratul Dunarii in fata hotelului.

Inainte de a ajunge la Baltenii de Sus, va recomandam o vizita la cetatea Enisala (se numara printre monumentele de arhitectura militara de pe teritoriul Romaniei), cetatea Histra, fortificatia romana de la Babadag si Centru Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii (cel mai mare acvariu din Romania). Prezinta o colectie formata din 24 specii de pesti indigeni intalniti in Delta Dunarii si Marea Neagra, 23 specii de pesti de recif, opt specii de nevertebrate marine si 6 specii de corali aduse din Indonezia. 

Pe drumul catre Tulcea puteti vizita manastirile din nordul Dobrogei, precum manastirea Celic Dere, manastirea Saon si manastirea Cocos.

De asemenea, va recomandam o vizita la crama Alcovin- Vinuri de Macin, unde puteti beneficia de o degustare de vinuri.

Animalele de companie nu sunt acceptate. Parcarea este supravegheata, internet in camere, WI-FI gratuit. Sumele achitate in avans nu se returneaza daca rezervarea este anulata, modificata ori in caz de neprezentare si nu se poate compensa cu alte servicii ori alte sejururi.

Rezervari online sau la telefon : 0374.824.901
Acceptam plata cu tichete de vacanta.

vezi mai multe

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE