Holbina Trei Bibani 5★, Dunavatul de Jos, Delta Dunarii

Holbina Trei Bibani 5★, Dunavatul de Jos, Delta Dunarii  

Dunavatul de Jos, Romania
Golful Holbina, Dunavatul de Jos, jud.Tulcea
Golful Holbina, Dunavatul de Jos vezi pe harta
de la
EUR10600EUR
2 adulti
Holbina Trei Bibani este amplasata la marginea golfului cu acelasi nume, langa lacul Razim. Oaspetii trebuie sa ajunga pana la Dunavatul de Jos, iar de acolo se asigura transferul catre locatie. Contrastul dintre salbaticie si lux este depasit doar de cel dintre albul curat al asternuturilor si mobila de lemn masiv din camera. Daca simtiti nevoia unei pauze de la lupta cu monstrii din adancuri, puteti oricand sa urmariti emisiunile preferate de pescuit, pe Smart TV-ul cu satelit din camera. Toate camerele si apartamentul sunt utilate la cele mai inalte standarde. Restaurantul pune la dispozitie preparatele renumite ca fiind intotdeauna cele mai bune din Delta Dunarii.

Perioada de functionare: aprilie - octombrie.

Holbina Trei Bibani este o unitate de cazare de 5 stele, din Delta Dunarii, in apropierea Lacului Razim, intr-o zona este de o frumusete covarsitoare, contrastând cu sălbăticia din jur.

Holbina Trei Bibani se află la 45 minute de Dunăvățul de Jos, drum care se face printre canale cu peisaje frumoase. Complexul este amenajat pe o fasie lunga de pamant, “uitata” undeva in imparatia lacurilor Deltei, cu sute de specii de pasari care incanta auzul si vazul din zorii zilei si pana seara tarziu.

Proprietatea se intinde pe 1200 de hectare de pamant rasarit din apa chiar in mijlocul Deltei Dunarii, intreaga suprafata fiind amenajata cu mult bun gust si grija pentru mediu.

Complexul pune la dispozitie 42 locuri de cazare, în 20 camere, precum si piscina, restaurant, jacuzzi, bar. Toate camerele sunt dotate cu bai private, aer conditionat, incalzire centrala, LED TV si internet gratuit.

La restaurant, oaspetii pot servi preparate din pește proaspăt, procurat de la pescarii localnici, împreună cu legume din producția proprie.

Este un loc vestit de pescuit, cunoscut de toți pescarii pentru capturile pe care le pot prinde aici.

Nici nu se putea sa existe o zona mai buna pentru birdwatching decat cea de la Holbina. Ajunsi la Holbina, veti vedea ca nicio zi nu seamana cu cealalta; si asta in ciuda faptului ca locul este atat de relaxant incat pare usor adormit, dandu-ti senzatia ca aici nu se schimba nimic. Deloc adevarat! Holbina este un loc viu, magnetizant, de care oaspetii se indragostesc pentru totdeauna.

In cadrul complexului, se pot face plimbari cu ambarcatiuni de lux, private, cu capacitate de 4-15 persoane.

Turistii pot sa inchirieze o salupa, barca cu motor, barca sau caiac de pescuit, biciclete si hidrobiciclete. 

Tarife servicii extra

- parcare: 11 euro/masina/noapte;

pescuit: 216 euro barca/ zi de pescuit/2 persoane;

- hidrobiciclete: 12 euro/ora;

- caiac pescuit: 95 euro/zi;

skiff-uri: 12 euro/zi;

biciclete: 8 euro/ora.

 

Cum ajungeti la Holbina?

Pana la Dunavat puteti merge cu masina; cel mai important este sa ajungeti la Tulcea, de unde mai sunt doar 65 km pana la complexul turistic Holbina Trei Bibani. Iesiti din oras pe Calea Mahmudiei si urmati drumul spre Dunavat trecand prin Mahmudia si Murighiol.

De la Dunavat, drumul spre Holbina continua pe apa aproximativ 26 km – cu barca veti face aproximativ o ora pana la complexul turistic, dar traseul este impresionant, pentru ca strabate canale cu flora si fauna bogata, dand senzatia unei expeditii in Delta Dunarii.

IMPORTANT: la Holbina Trei Bibani, accesul se face doar pe apa, cu ambarcatiuni private, cu capacitate de 4-10 persoane.

Este necesar sa se achite taxa ARBDD, in valoare de 6,50 euro/persoana.

vezi mai multe

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
cauta
26
cauta
27
cauta
28
cauta
29
cauta
30
cauta
31
cauta
×

Ai nevoie de ajutor?

Ne poti suna la 0372 458 999
sau
ne poti trimite un email la contact@viziteazadelta.ro