Pensiunea Califar 3✿, Dunavatul de Jos, Delta Dunarii

Pensiunea Califar 3✿, Dunavatul de Jos, Delta Dunarii  

Dunavatul De Jos, Romania
Loc. Dunavatul de Jos, Jud. Tulcea
Dunavatul de Jos, Romania vezi pe harta
Pensiunea Califar este situata in localitatea Dunavatul de Jos la 45 km fata de Tulcea. Accesul se poate face cu masina. Capacitatea de cazare este de 8 camere spatioase, dotate cu doua paturi. Dispune de piscina, restaurant cu o capacitate de 24 de locuri, terasa, bar, loc de joaca pentru copii, gradina cu facilitati de gratar si parcare. Puteti desfasura diverse activitati, precum excursii cu barca, expeditii, pescuit si vanatoare.

Pensiunea Califar este situata in Delta Dunarii, in localitatea Dunavatul de Jos la 45 km fata de Tulcea. Accesul se poate face cu masina. Va asteapta pe tot parcursul anului, intr-o locatie unica in mijlocul naturii, inconjurata de apa pe 3 laturi.

Capacitatea de cazare este de 8 camere spatioase, dotate cu doua paturi confortabile. Unele camere sunt dotate cu balcon ce ofera o priveliste minunata asupra Deltei.

Dispune de un restaurant cu o capacitate de 24 de locuri, va ofera preparate cu specific pescaresc sau traditional romanesc. In timp ce serviti masa, va puteti bucura de peisajul minunat din jurul pensiunii.

De asemenea dispune de:

  • piscina (115 cm adancime),
  • bar,
  • terasa,
  • gradina, 
  • spatiu pentru gratar,
  • debarcader,
  • loc de joaca pentru copii,
  • parcare pentru autoturisme,
  • un spatiu pentru parcarea barcilor pe uscat.

Pensiunea ofera in plus si servicii contra cost, precum fax/copiator, camera de bagaje, servicii de spalatorie sau calcatorie si servicii de masaj.

Puteti desfasura diverse activitati, precum excursii cu barca, expeditii, pescuit si vanatoare.

Inainte de a ajunge la Dunavatul de Jos, va recomandam o vizita la cetatea Enisala (se numara printre monumentele de arhitectura militara de pe teritoriul Romaniei) si Centru Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii (cel mai mare acvariu din Romania). Prezinta o colectie formata din 24 specii de pesti indigeni intalniti in Delta Dunarii si Marea Neagra, 23 specii de pesti de recif, opt specii de nevertebrate marine si 6 specii de corali aduse din Indonezia. 

Pe drumul catre Tulcea puteti vizita manastirile din nordul Dobrogei, precum manastirea Celic Dere, manastirea Saon si manastirea Cocos. De asemenea, va recomandam o vizita la crama Alcovin- Vinuri de Macin, unde puteti beneficia de o degustare de vinuri.

Din Dunavatul de Jos puteti efectua excursii cu barcile cu motor sau ambarcatiuni rapide catre Gura Portitei, Sfantu Gheorghe sau catre inima Deltei-Crisan.

vezi mai multe

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE