Hotel plutitor Bella Marina 4★, Jurilovca, Delta Dunarii

Hotel plutitor Bella Marina 4★, Jurilovca, Delta Dunarii  

Jurilovca, Romania
Str. Portului, miniportul Jurilovca
Jurilovca vezi pe harta
de la
EUR6100EUR
2 adulti
Hotelul plutitor Bella Marina este locul ideal pentru o vacanta mai mult decat relaxanta si este situat intr-un cadru natural de exceptie, in miniportul comunei Jurilovca, zona de sud pe canalul Central, unde va asteapta si va ofera 104 locuri de cazare distribuite in 49 de camere confortabile si 4 apartamente cu un design modern.

Hotelul plutitor Bella Marina este locul ideal pentru o vacanta mai mult decat relaxanta si este situat intr-un cadru natural de exceptie, in miniportul comunei Jurilovca, localitatea Jurilovca, zona de sud pe canalul Central, unde va asteapta si va ofera 104 locuri de cazare distribuite in 49 de camere confortabile si 4 apartamente cu un design modern.

Restaurantul Bella Marina, cu o vedere panoramica deosebita, avand o capacitate de 96 locuri, va ofera preparate traditionale pe baza de peste, specifice Deltei, cat si preparate din gastronomia internationala. Bucatarii de aici pregatesc la cere mese festive pentru diverse ocazii. "Pentru a avea gust, pestele se serveste folosind mainile, mintea si inima" - spun pescarii Deltei.

Si barul de zi, prevazut cu terasa deschisa cu vedere spre laguna Razim-Sinoe, va asteapta cu o mare varietate de cocktail-uri cu sau fara alcool, sucuri racoritoare de fructe, vinuri nobile si bauturi alese.

Hotelul Bella Marina dispune de ambarcatiuni de agrement SUN TRACKER PARTY BARGE pentru a oferi turistilor iubitori de natura excursii pe diferite trasee prestabilite. Pe parcursul plimbarii, puteti pescui din barca, puteti urmari cu binoclul numeroasele pasari aflate in acest areal deosebit si, nu in ultimul rand, puteti imortaliza pe aparatele foto imagini si amintiri unice.

Centrul SPA este o mica bijuterie de care fiecare oaspete ar trebui sa se bucure. Cu o dotare de top, acesta ofera diverse metode de relaxare. Sala de fitness, sauna, masajul de relaxare, precum si jocurile pe terasa descoperita sunt create pentru a relaxa si a binedispune.

Sala de conferinta, cu o capacitate de 24 locuri, prin suportul tehnic audio-video de ultima generatie, ofera cadrul propice intalnirilor de afaceri, ideala pentru sedinte, prezentari si alte intruniri.

Ca sa intelegi o particica din ceea ce inseamna complexitatea Deltei Dunarii, trebuie sa vizitezi acest vast monument al naturii, sa te plimbi cu barca pe canale si lacuri, sa asculti freamatul stufului si zgomotele naturii si abia atunci iti vei da seama cat de bogati suntem cu un asemenea loc mirific supranumit Raiul pasarilor si a pestilor. Aceasta este comoara noasta, pe care te invitam sa o descoperi, cu mare grija si respect fata de tot ce inseamnă viata. Suntem convinsi ca vei fi incantat sa gasesti atata bogatie si frumusete intr-un singur loc.

Inainte de a ajunge la Jurilovca, va recomandam o vizita la cetatea Enisalae (se numara printre monumentele de arhitectura militara de pe teritoriul Romaniei) si Centru Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii (cel mai mare acvariu din Romania). Prezinta o colectie formata din 24 specii de pesti indigeni intalniti in Delta Dunarii si Marea Neagra, 23 specii de pesti de recif, opt specii de nevertebrate marine si 6 specii de corali aduse din Indonezia. 

Pe drumul catre Tulcea puteti vizita manastirile din nordul Dobrogei, precum manastirea Celic Dere, manastirea Saon si manastirea Cocos.

De asemenea, va recomandam o vizita la crama Alcovin- Vinuri de Macin, unde puteti beneficia de o degustare de vinuri.

vezi mai multe

×

Ai nevoie de ajutor?

Ne poti suna la 0372 458 999
sau
ne poti trimite un email la contact@viziteazadelta.ro