Obretin  

Mila 23, Romania
Sat Mila 23

Situata in inima Deltei Dunarii, in imediata vecinatate a localitatilor Mila 23 si Crisan, pe bratul Dunarea Veche si constituie o oaza perfecta de liniste si relaxare intr-un decor rustic si salbatic. Accesul la pensiune se face numai pe apa, neexistand posibilitatea de a se ajunge cu autoturismul. 

Dispune de o amenajare piscicola proprie, functionala si se intinde pe o suprafata de 2600 ha. A fost construita inca din anul 1967 . Lacurile Obretinul Mare, Lazarchina, Malitova si Mazila din cadrul amenajarii, abunda in soiuri de peste crescut in regim BIO atestat la nivel international si aprovizioneaza pietele en-gros din marile orase ale tarii, dar si cu peste proaspat zilnic restaurantul-cherhana al pensiunii.

Va ofera 10 unitati de cazare, amenajate si dotate dupa ultimele standarde si norme europene. Camerele sunt spatioase, dotate cu baie proprie, incalzire centrala, TV, frigider, aer conditionat, internet wireless gratuit si o terasa cu vedere spre bratul Dunarea Veche sau spre lac.

Accesul la piscina exterioara si accesului la pescuit se poate realiza in mod gratuit de catre toti turistii cazati la pensiune.

Restaurantul-cherhana Obretin este spatios, construit pe piloni deasupra apei, in stil specific lipovenesc, deltaic. Are o capacitate de 40 de locuri si dispune de terasa, bucatarie proprie dotata conform ultimelor standarde in vigoare, bar aprovizionat si dotat cu TV si internet wireless gratuit.
Locatia sa in vecinatatea pensiunii asigura un plus de liniste si confort turistilor. Va ofera preparate traditionale din peste proaspat, pescuit zilnic si gatit.

Excursiile turistice se realizeaza cu barci cu motor stabile si se organizeaza catre principalele atractii ale zonei: padurea si rezervatia naturala de la Letea, Caraorman, orasul Sulina, plaja si imprejurimile.

Distanta fata de locurile de pescuit (dispune de amenajare piscicola proprie) – 0 m;

Distanta fata de Dunare (bratul Sulina) – 0 m.

vezi mai multe

×

Ai nevoie de ajutor?

Ne poti suna la 0372 458 999
sau
ne poti trimite un email la contact@viziteazadelta.ro