Puflene Resort 4★, Murighiol, Delta Dunarii

Puflene Resort 4★, Murighiol, Delta Dunarii  

Murighiol, Romania
Strada Portului, nr.98
Murighiol vezi pe harta
Situat pe marginea lacului Murighiol, intr-un decor natural unic. Are o capacitate 96 camere duble, 6 apartamente si 16 vile in bungalow. Casa din livada va pune la dispozitie o casa in mijlocul naturii, dotata cu un livingroom si dormitor. Dispune de un restaurant cu o capacitate de 250 locuri, piscina exterioara, piscina interioara, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, sala fitness, jacuzzi, sauna, sala de jocuri, sala de conferinte, terasa, bar si parcare. Puflene Resort va pune la dispozitie excursii in Delta Dunarii.

Situat pe marginea lacului Murighiol, pe o suprafata de 10 ha, intr-un decor natural unic. Este noul concept turistic destinat celor care doresc o evadare din cotidian si apreciaza imbinarea dintre frumusetea naturii, confort la cele mai inalte standarde si servicii de inalta tinuta profesionala.

Accesul se face cu masina (din Bucuresti, in aproximativ 4 ore).

Bungalow-ul este format din 16 vile, avand o capacitate de 64 locuri, recomandate pentru familiile cu copii si un hotel (2 corpuri A si B, care ofera o priveliste superba asupra lacului si parcului propriu).

Hotelul este clasificat la categoria 4★, ofera o priveliste superba asupra lacului si a parcului propriu.  Are o capacitate de 102 spatii de cazare dispuse in 96 camere duble cu pat matrimonial sau twin, 6 apartamente cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila,16 vile compuse din 2 camere, mini living room cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial sau paturi twin.

Exista spatii de cazare cu bai dimensionate si utilate pentru persoanele cu dizabilitati fizice.
Fiecare camera dispune de aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet wireless gratuit, uscator si telefon.

Casa din livada Puflene Resort va pune la dispozitie o casa in mijlocul naturii. Casa este dotata cu un livingroom si un dormitor, un kingsize bed, frigider, canapea, TV in ambele camere, jacuzzi, cabina de dus, uscator, aer conditionat, internet wi-fi gratuit si parcare proprie.

Resortul va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de  250 locuri, ofera preparate clasice si preparate locale.

Dispune de piscina exterioara, piscina interioara, piscina pentru copii, sala fitness, jacuzzi, sauna, parcare proprie, loc de joaca pentru copii, tiroliana, internet wireless gratuit, salon de infrumusetare, restaurant, bar, terasa, pizzerie, 6 sali de conferinta dotate cu aparatura de ultima generatie (wi-fi, flipchart, ecran, videoproiector), cu o capactiate cuprinsa intre 25 si 350 de locuri.

Inainte de a ajunge la Murighiol, va recomandam o vizita la cetatea Enisala (se numara printre monumentele de arhitectura militara de pe teritoriul Romaniei) si Centru Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii (cel mai mare acvariu din Romania). Prezinta o colectie formata din 24 specii de pesti indigeni intalniti in Delta Dunarii si Marea Neagra, 23 specii de pesti de recif, opt specii de nevertebrate marine si 6 specii de corali aduse din Indonezia. 

Pe drumul catre Tulcea puteti vizita manastirile din nordul Dobrogei, precum manastirea Celic Dere, manastirea Saon si manastirea Cocos.

De asemenea, va recomandam o vizita la crama Alcovin- Vinuri de Macin, unde puteti beneficia de o degustare de vinuri.

Din Murighiol puteti efectua excursii cu barcile cu motor sau ambarcatiuni rapide catre Gura Portitei, Sfantu Gheorghe sau catre inima Deltei- Crisan.

In apropierea resortuluii puteti vizita lacul Murighiol la o distanta de 3.4 km fata de resort, lacul Saraturii la o distanta de 5 km fata de resort, manastirea Halmyris la o distanta de 3.5 km fata de resort si cetatea Halmyris la o distanata de 2.9 km fata de resort.

vezi mai multe

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE