Sat de vacanta CampoEuroClub 3★, Partizani, Delta Dunarii

Sat de vacanta CampoEuroClub 3★, Partizani, Delta Dunarii  

Partizani, Romania
Str. 14 Noiembrie, nr. 1, Partizani-Maliuc
Maliuc-Partizani, Romania vezi pe harta
de la
EUR3600EUR
2 adulti
Situat pe malul bratului Sulina, intr-un cadru pitoresc, satul de vacanta CampoEuroClub este un adevarat spatiu de recreere, relaxare si agrement. Accesul se poate face atat pe apa, cat si cu autoturismul. Satul de vacanta CampoEuroClub dispune de 20 de locuri pentru corturi si 40 de locuri de cazare in cele 20 de bungalow-uri. Restaurantul va pune la dispozitie preparate traditionale romanesti si preparate specifice zonei de Delta.

Situat pe malul bratului Sulina, in comuna Partizani din judetul Tulcea, intr-un cadru pitoresc. Satul de vacanta CampoEuroClub este un adevarat spatiu de recreere, relaxare si agrement.

Acesul se poate face atat pe apa in maxim 30 min,, cat si cu autoturismul, pe drumul national Tulcea-Murighiol pana in localitatea Nufaru (13km), de unde se va traversa bratul Sfantu Gheorghe cu bacul, urmand apoi un traseu de 7 km pana la CampoEuroClub din Partizani.

Satul de vacanta CampoEuroClub va pune la dispozitie 40 de locuri de cazare in cele 20 de bungalow-uri. Dispune de 4 camere duble matrimoniale si 16 camere duble twin, dotate cu baie proprie, internet wireless gratuit si incalzire centrala
In plus, dispune de 20 de locuri pentru corturi (6m x 5m) pentru care se asigura dusuri cu apa calda, toaleta, spalator vase, gratar si frigidere. 

Prin serviciile si confortul oferit, prin locatia sa de exceptie, CampoEuroClub va transforma vacanta in Delta Dunarii intr-o experienta unica, de neuitat. 

Dispune de piscina exterioara, restaurant, bar, loc de joaca pentru copii si parcare.

Restaurantul va pune la dispozitie preparate traditionale romanesti si preparate specifice zonei de Delta. Toate mancarurile sunt preparate in restaurantul din incinta satului de vacanta cu produse din ferma proprie (legume, oua, carne etc.).

Satul de vacanta va pune la dispozitie o gama larga de activitati de agreement, precum piscina in aer liber, jocuri de sah si table, carti de joc, masa de ping-pong, palete badminton, masa biliard, cursuri pentru incepatori de condus barci cu motor, cursuri de pescuit pentru incepatori si cursuri de orientare in teren.

CampoEuroClub organizeaza partide de pescuit, excursii pe trasee comandate, plimbari cu salupe rapide, plimbari cu vaporasul, partide de pescuit, plimbari cu caiace, plimbari cu barci cu motor, plimbari cu catamaranul pentru grupuri de pana la 15 pers. De asemenea se pot viziona meciuri de fotbal si alte evenimente importante la TV cu ajutorul proiectorului cinematografic.

vezi mai multe

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
cauta
26
cauta
27
cauta
28
cauta
29
cauta
30
cauta
31
cauta
×

Ai nevoie de ajutor?

Ne poti suna la 0372 458 999
sau
ne poti trimite un email la contact@viziteazadelta.ro