Hotel Plutitor Arca 4★, Tulcea, Delta Dunarii

Hotel Plutitor Arca 4★, Tulcea, Delta Dunarii  

Tulcea, Romania
Tulcea
Tulcea, Romania
de la
EUR115000EUR
2 adulti
Hotelul Plutitor Arca este o ambarcatiune de dimensiuni medii ce a fost creata special pentru excursii si croaziere in Delta Dunarii. Este tractat de un vas remorcher si ancoreaza in anumite puncte interesante pentru a va permite sa admirati in voie peisajul.

Hotelul Plutitor Arca este o ambarcatiune de dimensiuni medii ce a fost creata special pentru excursii si croaziere in Delta Dunarii.

Este tractat de un vas remorcher, iar absenta motorului autopropulsor reprezinta un avantaj deoarece nici vibratiile, nici eventualele emanatii de gaze de esapament sau mirosuri de produse petroliere nu vor aparea in timpul croazierei. Lungimea paramelor cu care este tractat este de 10-15 metri, ceea ce permite o deplasare lina, fara zgomot.

Hotelul ancoreaza in anumite puncte din Delta Dunarii pentru a va permite sa admirati in voie peisajul fie stand comod pe sezlonguri pe puntea principala, fie facand mici excursii su salupa sau cu barcile cu motor pe canalele si lacurile din imprejurimi. Hotelul este insotit intotdeauna de aceste ambarcatiuni mici care ofera oportunitati de explorare a acelor zone in care nava mare nu poate patrunde.

Capacitatea maxima a nevei este de 16 persoane.

Pentru un numar mai mic de persoane, hotelul poate fi folosit si ca hotel stationar in raza portului Tulcea iar, pe langa cazare si mesele traditionale savuroase, va poate oferi si excursii in Delta cu ambarcatiuni rapide.

Hotelul Plutitor Arca este construit dupa standarde si centrinte europene pe 3 nivele:

  • Nivelul 1 - 8 camere duble mobilate cu un design unic, bine izolate fonic si termic, dotate cu aer conditionat, baie proprie;
  • Nivelul 2 - aici se afla restaurantul, barul, biblioteca variata, sala de conferinte dotata cu transmisie audio-video, antena-satelit, plasme TV, sistem karaoke, musical-ambient, wi-fi si o terasa sunproof pentru observatie si relaxare;
  • Nivelul 3 - se gaseste terasa pentru plaja, dotata cu 20 de sezlonguri si un jacuzzi. Ofera spatiu pentru birdwatching, petreceri, discoteca, jocuri de societate.

Hotelul mai are in dotare si:

  • ustensile si accesorii de pescuit;
  • binocluri.

vezi mai multe

×

Ai nevoie de ajutor?

Ne poti suna la 0372 458 999
sau
ne poti trimite un email la contact@viziteazadelta.ro