O masa traditionala de peste in inima Deltei Dunarii, servita la restaurantul Symphonia Deltei pe o partitura compusa de maestru bucatar Hanes Gheorghe, acompaniat de Chef Lulu, specialist in preparate din carne, Chef Stefan, specialist in preparate din peste si fructe de mare si Chef Ionut, specialist in paste, supe creme si salate.
Restaurantul situat pe malul apei, in incinta complexului Danube Delta Resort**** va ofera preparate din peste proaspat si salbatic pregatite dupa retete
si procese traditional pescaresti, la ceaun, pe placa incinsa sau la cuptor cu lemne.
Cei mai pretentiosi dintre dumneavoastra, vor gasi alaturi de preparate traditionale,paste, salate, preparate cu fructe de mare, preparate din muschi de vita argentinian, cotlete de berbecut din Noua Zeelanda sau pulpe de rata confit.
Va asteptam cu drag sa va incantam cu atmosfera si preparatele noastre.
Transferul se realizeaza zilnic la orele 08:30,10:00 ,12:00,14:00
Returul zilnic la orele 14:30, 16:30, 18:30
Complexul Danube Delta Resort va mai ofera acces la piscina incalzita sau posibilitatea de a pescui la undita.
Cei care aleg trasnferul de 08.30 pot opta pentru o excursie in Delta Dunarii cu plecare din Crisan, tarif suplimentar 25 euro per pers.
Nota va rugam sa mentionati in rezervare data si orele dorite pentru transfer.
Copii intre 0-3 ani gratuit
Copii intre 3 si 18 ani 44 euro
Copii intre 0-3 ani gratuit
Copii intre 3 si 18 ani 44 euro
Transport Tulcea Crisan si retur
Plecare din Tulcea 08:30,10:00 ,12:00,14:00, durata 1 h
Plecare din Crisan 14:30, 16:30, 18:30, durata 1 h
Pranz servit in mijlocul Deltei, pe malul apei pe terasa restaurantului Symphonia Deltei situat in incinta complexului Danube Delta Resort ****
Gustare rece Symphonia 450 g, pentru 2 persoane
Icre de stiuca, icre de crap, zacusca de casa cu sturion, scrumbie marinata, file de rosioara marinata, batog se somn, batog de crap, ceapa verde, morcov ras
sau
Gustare rece Symphonia Dobrogei 400 g pt 2 pers
Babic, salam de sibiu, jambon, prosciutto crudo, bacon, cascaval afumat, masline marinate, ceapa verde, legume
****
Bors traditional de peste ( pentru 2 persoane) 1500 g
Si cand localnicii spun Bors, inseamna tot pestele Deltei, deodata ! Pentru ca gustul formidabil al Borsului Pescaresc il da tocmai varietatea de peste care se fierbe in ceaun. Neaparat in ceaun pe pirostrie ! Si neaparat proaspat!
In Delta borsul se mananca cu un dichis local: se scoate pe un platou pestele cu legume si se serveste obligatoriu cu pasta de usturoi (nu cu mujdei "zeama lunga") si otet. Abia cand esti bine satul, se serveste in blide zeama deasa si datatoare de viata.
Si la borsul pescaresc nu se poate servi altceva decat cu o vodka ruseasca- singura bautura care poate sta in dreptul lui la masa.
sau
Crema de legume cu somon afumat
sau
Supa de curcan cu taitei de casa
****
Saramura lipoveneasca de crap
sau
Coaste Barbeque cu cartofi wedges
****
Desert
Bauturi alcoolice si racoritoare, alte excursii organizate din inima deltei.
Copii intre 0-3 ani gratuit
Copii intre 3 si 18 ani 44 euro