Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Turul Deltei cu vizita la Sulina - Plecare din Portul Tulcea descarca pdf

de la
EUR18106EUR
ambarcatiune
Excursie de o zi in Delta Dunarii (8 - 10 ore), cu vizitarea zonei de Delta cuprinsa intre Bratul Chilia si Bratul Sulina. In cadrul excursiei veti ajunge la gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra, veti putea inopta in largul marii si veti pleca in cautarea delfinilor din Marea Neagra.

Excursie in Delta Dunarii de o zi (8 -10 ore), in cadrul careia veti vizita zona de Delta cuprinsa intre Bratul Chilia si Bratul Sulina, alaturi de orasul Sulina. 

In cadrul excursiei veti ajunge la gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra, veti putea inota in largul marii si veti pleca in cautarea delfinilor din Marea Neagra. Veti face o oprire la plaja din Sulina si veti avea timp pentru a vizita orasul fostilor pirati si a aventurierilor, fostul Porto-Franco, dar si orasul care sta la baza constituirii Europei Unite. Puteti vizita Catedrala Deltei, Biserica Sfantului Nicolae – copie fidela a Bisercii Catolice de la Izvoarele Dunarii, Palatul Comisiei Europene a Dunarii, Vechiul Far din Sulina sau cimitirul in care se odihnesc, alaturi de pirati, membrii ai familiilor regale din Europa.

Pe traseu se face oprire pentru o partida de pescuit in joaca la biban, rosioara, caras (durata 45 minute) – undite si momeli incluse; vizitarea satului Letea, urmata de o plimbare cu caruta prin Padurea Letea pentru a vedea stejarii seculari, lianele, dunele de nisip si caii salbatici (durata 2 ore); la Danube Delta Resort, Crisan – pentru a servi un pranz pescaresc pregatit dupa “Retete din alt veac” (optional–contra cost);  oprire pentru baie in largul marii si pentru vizitarea plajei si a orasului Sulina.

Restaurantul va pune la dispozitie atat preparate traditionale din peste, precum: borsul din peste la ceaun pe pirostrie, storceagul de sturion, supa de burechite, saramura din peste copt pe tabla, plachie lipoveneasca, calcan de Marea Neagra, dar si preparate non-peste sub semnatura bucatarului-sef, precum: cotelete de miel cu piure de cartofi cu masline si perle de ceapa, servite cu sos de menta sau pulpa de rata cu para fiarta in sampanie, sos de coacaze cu piper verde, coaste barbeque sau muschi de vita royal, precum si alte preparate din bucatataria romaneasca sau internationala.

Puteti face o baie in piscina incalzita (min 32 de grade Celsius, atat ziua, cat si noaptea), de dimensiuni generoase (150 mc apa), cu adancimea de la 1,4 m la 2 m, dotata cu instalatii de masaj subacvatic, cascada pentru hidromasaj si instalatie de cromoterapie.

 

Traseu: Tulcea -  Canal 36 - Canal Sireasa - garla Sontea - lacul Nebunu - lacul Baclanesti - lacul Fortuna - canalul Sontea Lata - canalul Olguta - Mila 23 - Crisan - Dunarea Veche - canalul Magiaru - Canalul Cardon - Sulina - varsarea Dunarii in Marea Neagra - plimbare pe Marea Neagra - plaja Sulina - retur pe Dunare la Tulcea.

Plecare: Oricand de Luni - Duminica in intervalul orar 8:00 - 13:00.

Excursia se realizeaza cu ambarcatiuni confortabile dotate cu protectie de soare, vant, ploaie de 1- 6 persoane sau 1-12 persoane.

 

Observatie: Tarifele sunt per ambarcatiune, indiferent de numarul de persoane participante, in limita capacitatii acesteia. Maxim 6 persoane pentru ambarcatiune de 1-6 persoane si maxim 12 persoane pentru ambarcatiune de 1-12 persoane, inclusiv copii. 

 

Instructiuni de rezervare:

 • Alegeti tipul de excursie dorit;
 • Dati click pe butonul din dreapta colorat cu verde care va arata tariful pentru tipul de excursie selectat;
 • Completati campurile de la detalii facturare si detalii turisti cu datele dumneavostra;
 • La observatii, acolo unde veti plasa comentariile dumneavoastra, introduceti pentru inceput data exacta de sejur (data de inceput a sejurului si data de sfarsit a sejurului), apoi precizati daca doriti alte servicii decat cele incluse in pachet (transfer privat, excursii, etc.). La final, completati cu alte observatii de care trebuie sa tinem cont, daca este cazul;
 • Inainte de a face plata rezervarii, va rugam sa verificati disponibilitatea ambarcatiunilor la telefon;
 • Plata se poate face cu cardul direct in site sau prin transfer bancar. Daca optati pentru plata cu cardul, rezervarea se face automat; pe mail veti primi toate informatiile suplimentare. Daca optati pentru plata prin transfer bancar, rezervarea dumneavoastra va deveni certa si garantata doar dupa achitarea pachetului turistic.
 • Va rugam sa va verificati mail-ul, unde veti gasi factura proforma aferenta acestei rezervari.

Va multumim! Pentru orice fel de detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon 0372 458 999.

vezi mai multe

Pranzul servit in inima Deltei, in cadru restaurantului Danube Delta Resort****, aprox 15 euro per pers adulta, 10 euro per copil.

vezi mai multe

Servicii

 • individual
 • circuit
 • croaziera
 • ghid

Tema

 • familie
 • exotic
 • Cultura si Istorie
 • Natura si Salbaticie
 • Traditii si Obiceiuri
 • Romantic
 • croaziera
 • Circuite

vezi mai multe